Bemutatkozik dietetikusunk!

Ismerd meg a Nitafitt Ételbár személyes dietetikusát, aki rendszeresen jelentkezik speciális étkezési tanácsokkal és tippekkel oldalunkon.

Börzsei Cecília Főállású Egyéni Dietetikus

Dietetikusként izgalmas megbízás számomra a Nita Fitt Ételbár „mentes” ételsorainak tervezése. Győrben és vonzáskörzetében egyedülálló étkezési megoldást nyújt az egészséges és étrendi megkötöttséggel élők számára egyaránt.

Magánrendelésemen, napi szinten találkozom cukorbeteg, inzulinrezisztens, testsúlyproblémákkal küzdő, vagy ételallergiás illetve ételintoleranciás paciensekkel. Több esetben tapasztalom, hogy nehezen megoldható az egyéni problémákra szabott megfelelő tápanyag tartalmú meleg ebéd elkészítése vagy beszerzése. Erre a problémára ad megoldást a Nita Fitt Ételbár változatos, minőségi kínálata a feltüntetett egy adagra vonatkozó tápanyagtartalmakkal együtt.

További problémát vet fel az étel allergiákkal vagy cukorbetegséggel küszködő óvodások és iskolások szakmai szempontoknak megfelelő étkeztetése. Ennek biztosításával és kiszállítással együtt lehet igénybe venni a Nita Fitt étkezési szolgáltatását, levéve a terhet a kizárólag normál étkezést biztosítani tudó élelmezési üzemek és az elfoglalt szülők válláról.

Magamról pár szóban. Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Egészségtudományi Kar Dietetikai Szakán végeztem el.

Szakmai tapasztalataimat többek közt következő területekről gyűjtöttem

- Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Központi Diétás szolgálatánál és a Lumniczer Sándor Kórházban terápiás dietetikusként dolgoztam.

- Diabetológiai területen inzulinokkal, tudományos területen is foglalkoztam.

- Önálló dietetikusként jelenleg is több élelmezési üzem dietetikai ellátását felügyelem, segítem.

- Magándietetikusként foglalkozom inzulinrezisztens, PCOS, cukorbeteg, testsúlyproblémás, ételintolerancia, ételallergiás és emésztőrendszeri betegségekkel diagnosztizált paciensekkel.

- Tagja vagyok a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének, a Magyar Diabetológiai Társaságnak és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának.

- Mindennapjaimban igyekszem időt szánni mozgásra is. Szívesen futok, úszom, kerékpározom. Érdekes területként, folyamatosan bővítem ismereteimet és szerzek tapasztalatokat a sporttáplálkozás témakörében is.